Tilaus- ja sopimusehdot

Tällä sivulla on kuvattu seuraavat kohdat:

  1. Yleistä verkkokaupasta tilaamisesta
  2. Toimitustavat
  3. Maksutavat
  4. Vaihto ja palautus
  5. Takuu

1. Yleistä verkkokaupasta tilaamisesta

Verkkokaupasta tilaaminen

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hyväksymällä verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Suomen Terveysmaailma Oy:n verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Tuotteen toimittaminen

Kun olet jättänyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi päävarastollemme. Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika 2-5 arkipäivää. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan tuote jälkitoimituksena.

Tilausrajoitukset

Terveysmaailman verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Ylivoimainen este

Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kohtuullisen ajan, on sekä Suomen Terveysmaailma Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Ehtojen muuttaminen

Suomen Terveysmaailma Oy voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Viimeisimmät tiedot muutoksista löytyvät tilaus- ja toimitusehdoista.

2. Toimitustavat

Suomen Terveysmaailma Oy käyttää verkkokaupassa Matkahuollon lähetyspalveluita.

Kotiinkuljetus

Paketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Matkahuolto ottaa yhteyttä toimitusta edeltävänä päivänä toimitusajankohdan sopimiseksi. Suomen Terveysmaailma laskuttaa toimituskulut totetutuneen mukaan tuotteen/tuotteiden laskutuksen yhteydessä.

3. Maksutavat

Suomen Terveysmaailma Oy laskuttaa tilatut tuotteet ja toimituskustannukset toimituksen jälkeen asiakkaan tilauksella ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

4. Vaihto ja palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua verkkokaupan kautta tilattuihin tuotteisiin. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa tai palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Suomen Terveysmaailma Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut. Suomen Terveysmaailma Oy ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, sillä nämä ovat ainoa keino todistaa asiakaspalautuksen lähetys.

Palauttaessasi tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Muista palauttaa kaikki tuotteen mukana tulleet osat, myös käyttöohjeet. Huomaa, että hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen.
  2. Täytä palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi. Muita liittää mukaan myös kuittikopio.
  3. Palautettavat tuotteet tulee lähettää ilmaisella asiakaspalautuksella alla olevaan osoitteeseen.

ASIAKASPALAUTUS 9513009
Suomen Terveysmaailma Oy
Teollisuustie 2
32700 Huittinen

5. Takuu

Jos ostamasi tuote on viallinen tai tuotteeseen tulee vika takuuaikana, korjaamme tuotteen tai tarpeen mukaan vaihdamme sen uuteen.

Suomen Terveysmaailma Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää. Huoltoaika-arvio huoltoprosessissa on 10-15 arkipäivää.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Suomen Terveysmaailma Oy ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy Suomen Terveysmaailma Oy:llä myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut, verkkokaupan käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Mikäli haluat lisätietoa takuusta ja/tai tuotteen palauttamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
09-4241 1200
asiakaspalvelu(at)terveysmaailma.fi

Avoinna arkisin klo 8-16.